Tietokoneiden huoltoa Tampereella

PC- ja Mac-tietokoneiden huolto-, tuki- ja asennuspalvelut

Teknotaikurit tarjoaa kustannustehokkaita ja toimivia PC- ja Mac-tietokoneiden huoltoon ja asennuksiin liittyviä tietoteknisiä ratkaisuja yksityisten, yritysten ja yhdistysten tarpeisiin Tampereella ja ympäristökunnissa. Mainitut hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Otattehan meihin yhteyttä tarvitessanne seuraavia palveluja:

 • Tietokoneiden huolto ja päivitys
 • Tietokoneiden ja oheislaitteiden asennukset
 • Toimisto-ohjelmien asennukset
 • Laitteiden ja ohjelmistojen huolto ja ylläpito
 • Ohjelmistojen ajantasainen päivitys
 • Tekninen tuki nopealla vasteajalla
 • Nopeat huoltotyöt
 • Päivitystarpeen asiakaslähtöinen kartoitus
 • Kustannustehokkaat laitehankinnat
 • Tärkeän tiedon varmuustallentaminen
 • Haittaohjelmilta suojautuminen
 • Tietoverkkojen tietoturvallisuus
 • Internet-yhteyden valinta ja käyttöönotto
 • Henkilöstön sähköpostin luonti ja käyttöönotto
 • Henkilöstön koulutus, käyttöopastus ja konsultointi

Lue lisää palveluistamme!

 1. Tietokoneiden asennus ja huolto
 2. Tietokoneen vuosihuolto
 3. Virusten sekä haittaohjelmien poisto ja torjunta
 4. Tärkeän tiedon varmuuskopiointi
 5. Tietojen palautus – tiedostojen pelastus
 6. Tietojen siirto tietokoneelta toiselle
 7. Asiakastarpeelle räätälöityjen tietokoneiden suunnittelu ja myynti
 8. Lausunto vakuutusyhtiölle
 9. Kodinelektroniikka-apu

Tietokoneiden asennus ja huolto

Teknotaikureiden ATK-huolto korjaa ongelmat, asentaa uudet varaosat ja käyttöjärjestelmät, sekä tarvittaessa tekee täydellisen viruspuhdistuksen. Teknotaikurit tarjoaa myös asiantuntevia neuvoja sekä nykyaikaiset varaosat ja oheislaitteet.

Isommat huollot, kuten käyttöjärjestelmän asennuksen tai täydellisen viruspuhdistuksen, teemme mieluiten huoltopisteessämme. Voimme poimia tietokoneen mukaan huoltoomme ihan itse, tai voitte myös halutessanne tuoda laitteenne huoltopisteeseemme Tampereen Kalevaan (katso yhteystiedot). Meiltä voit kysyä neuvoja ja vinkkejä tietokonehuoltoon. Autamme mielellämme myös lisälaitteiden valinnassa.

Kun tuotte tietokoneenne huoltoon, muistakaa ottaa mukaan lista teille tärkeistä tiedostoista ja ohjelmista. Säilytämme ne teitä varten mielellämme.

Tietokoneen vuosihuolto

Kuten autot ja muut tekniset laitteet, myös tietokoneet kaipaavat ajoittain huoltoa. Vuosittain huollettu tietokone toimii paremmin, nopeammin ja pidempään kuin huoltamaton pölyn ja turhien tiedostojen hidastama laite. Säännöllinen huolto onkin aina järkevämpää kuin toistuva korjaus.

Teknotaikurit tarjoaa nyt alennettuun hintaan kattavan tietokoneen vuosihuollon, jolla varmistat koneesi varman ja nopean toiminnan:

· Sisäinen pölypuhdistus
· Turhien tiedostojen ja prosessien poisto
· Rekisteritietokannan puhdistus ja korjaus
· Ohjelmistojen ja ohjainajurien päivitys
· Tietoturvan varmistaminen
· Virustarkistus ja -poisto
· Kiintolevyn kunnon tarkistaminen ja eheytys
· Laitteiston testaus ja tietokoneen toiminnan varmistaminen
· Päivitystarpeen kartoitus ja palaute koneen kunnosta

Vuosihuolto meiltä nyt pysyvästi edulliseen hintaan 60 €! sis. alv 24%.

Virusten ja haittaohjelmien poisto sekä torjunta

Onko tietokoneenne hidastunut tai muuten oireillut viime aikoina? Onko teillä viruksia tai muita haittaohjelmia koneella? Edellä mainitut ongelmat häiritsevät päivittäisiä työ- ja vapaa-ajan rutiineja tietokoneellasi. Ota siis yhteyttä Teknotaikureihin, niin apu löytyy nopeasti.

Hinta 40-80 € riippuen viruksen/haittaohjelman vakavuudesta (pahimmillaan vaatii käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksen), sis. alv 24%.

Tärkeän tiedon varmuuskopiointi

Olettehan varmuuskopioineet tärkeät tiedostonne, kuvanne ja sähköpostinne? Entä, jos tietokoneenne hajoaa, varastetaan tai esimerkiksi palaa tulipalossa?

Tilaa tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointi Teknotaikureilta heti!

Teknotaikurit tallentavat tärkeät tiedostonne palvelimelleen sekä lisäksi myös optiselle medialle. Näiden avulla tärkeä tietonne on aina turvassa yllättävien tilanteiden varalle.

Hinta alkaen 10 €, sis. alv 24%.

Tietojen palautus – tiedostojen pelastus

Tietokonehuolto Teknotaikurit tarjoaa tietojen palautusta valtakunnallisesti; viallinen muistilaite voidaan postittaa meille kaikkialta Suomesta. Rikkoutunut laite voidaan myös noutaa Tampereelta ja lähikunnista. Hävinneiden tiedostojen palautus alkaa heti tallennusvälineen saavuttua meille. Alustava laitteen analyysi kartoittaa palautettavan tiedon kunnon, palautusajan ja hinnan.

Tietojen palauttaminen on erityisosaamista ja oikeita työkaluja vaativaa asiantuntijatyötä. Yritykset lukea tai korjata vioittunut kovalevy, muun kuin ammattilaisen toimesta, voi jopa estää tietojen pelastamisen. Onkin tärkeää, että tiedon kadotessa tallennuslaitteen käyttö lopetetaan ja tietojen palautus annetaan mahdollisimman pian ammattilaisen tehtäväksi.

Tietojen palautus fyysisesti vaurioituneilta muistivälineiltä ei ole mahdotonta; mitä nopeammin tallennusväline saapuu Tietokonehuolto Teknotaikureille, sitä varmempi on tiedonpalautus. Korjaamme myös fyysisesti vaurioituneita muistitikkuja ja ulkoisia kovalevyjä.

Tietokonehuolto Teknotaikureilla on käytössään tehokkaaseen digitaalisten kuvien ja muiden tiedostojen palauttamiseen tarvittavat työkalut, ohjelmistot, kokemus ja osaaminen.

Tietokonehuolto Teknotaikurit palauttaa hävinneitä tiedostoja seuraavilta laitteilta:

· tietokoneen kovalevyt (2,5″, 3,5″, IDE- SATA- SSD- ja USB -kiintolevyt)
· ulkoiset kiintolevyt sekä tallentavien digiboksien kovalevyt
· USB- muistitikut (myös vääntyneet/murtuneet)
· kameroiden, matkapuhelinten ja mp3-soitinten muistit sekä muistikortit
· CD:t, DVD:t.

Tietojen palautus on varma tapa saada menettämänne tiedostot takaisin; ratkaisemme ainakin 80% toimeksiannoistamme onnistuneesti! Onnistuneessa tiedonpalautuksessa hinnat alk. 50 €.

Lisää informaatiota tietojen palautuksesta erillisiltä tietojen palautus -sivuiltamme: HammarData

Tietojen siirto tietokoneelta toiselle

Uusi tietokone ei ole heti käyttökunnossa, sillä useasti vanhan tietokoneen tiedot halutaan siirtää uudelle tietokoneelle. Tai yhden tietokoneen tietoja halutaan siirtää toiselle tietokoneelle kotona tai työpaikalla.

Ota yhteyttä Teknotaikureihin, tilaa koti- tai yrityskäynti tai tuo laitteesi meille, ja me siirrämme kaikki haluamanne tiedot turvallisesti koneelta toiselle.

Hinta 30 €/h, minimiveloitus 10 €, sis. alv 24%.

Asiakastarpeelle räätälöityjen tietokoneiden suunnittelu ja myynti

Oletteko hankkimassa kotiin tai toimistoon uusia tietokoneita, mutta ette tiedä millainen kokonaisuus olisi hyvä hankkia? Oletteko kyllästyneet odotukset pettäviin markettikoneisiin? Haluatteko tietokonelaitteiston juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä?

Teknotaikurit selvittävät tietotekniset tarpeenne, ja suunnittelevat juuri teille parhaiten sopivan tietokonelaitteiston. Hankimme tarvitsemanne komponentit ja kasaamme tietokoneenne valmiiksi. Näin saatte meiltä käyttövalmiin, juuri teidän tarpeidenne mukaan räätälöidyn tietokoneen helposti ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuna. Ette tule pettymään!

Hinta sopimuksen ja tietokonelaitteiston mukaan, ota rohkeasti yhteyttä.

Lausunto vakuutusyhtiölle

Mikäli tietotekninen laitteenne (esim. tietokone, tulostin) vioittuu ja vakuutusyhtiönne pyytää korjauskustannusarviota, pyydä Teknotaikurit apuun.

Teemme arvion nopeasti ja toimitamme teille kirjallisen lausunnon, jotta voitte taas jatkaa asiointia vakuutusyhtiönne kanssa.

Hinta 40 €/lausunto, sis. alv 24%.

Jos huoltotyö teetetään meillä, on lausunto tällöin maksuton.

HUOM! Vahinkoraportit vakuutusyhtiölle tehdään valmiiksi nopeasti – yhden arkipäivän aikana

Kodinelektroniikka-apu

Tarvitsetteko apua esimerkiksi digiboksin, taulutv:n, kännykän tai pelikonsolin kanssa? Teknotaikurit auttavat mielellään uusien laitteiden käyttöönotossa, säätämisessä ja muissa kodinelektroniikkaan liittyvissä ongelmissa. Puhelimitse auttaminen on monesti vaikeaa, joten paras tapa on varata aika kotikäynnille.

Kotitalousvähennys kattaa nykyisin myös kotona tai vapaa-ajan asunnossa tehdyt tietotekniikan sekä kodinelektroniikan asennus- ja huoltotyöt. Muistattehan siis hyödyntää kotitalousvähennyksen (-60%), jossa verottaja maksaa Teknotaikureiden kotikäynnistä 60%.

Hinta 50 €/h, minimiveloitus 20 €, sis. alv 24% (Huom! Valtaosa ongelmista ratkeaa tunnin sisään)