Tietokoneiden huoltoa Tampereella

PC- ja Mac-tietokoneet • Huolto-, korjaus-, tuki- ja asennuspalvelut

Teknotaikurit tarjoaa kustannustehokkaita ja toimivia PC- ja Mac-tietokoneiden huoltoon, korjauksiin ja asennuksiin liittyviä tietoteknisiä ratkaisuja yksityisten, yritysten ja yhdistysten tarpeisiin Tampereella ja ympäristökunnissa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Otattehan meihin yhteyttä, kun teillä on tarvetta seuraaville palveluille:

 • Tietokoneiden huollot, korjaukset ja päivitykset
 • Tietokoneiden ja oheislaitteiden asennukset
 • Toimisto-ohjelmien asennukset
 • Laitteiden ja ohjelmistojen huolto ja ylläpito
 • Ohjelmistojen ajantasainen päivitys
 • Tekninen tuki nopealla vasteajalla
 • Nopeat huoltotyöt
 • Päivitystarpeen asiakaslähtöinen kartoitus
 • Kustannustehokkaat laitehankinnat
 • Tärkeän tiedon varmuustallentaminen
 • Haittaohjelmilta suojautuminen
 • Tietoverkkojen tietoturvallisuus
 • Internet-yhteyden valinta ja käyttöönotto
 • Henkilöstön sähköpostin luonti ja käyttöönotto
 • Henkilöstön koulutus, käyttöopastus ja konsultointi

Uusi juuri sinulle räätälöity tietokone edullisesti meiltä

Kyllä vain, meiltä nyt myös uudet pöytätietokoneet (esitelty verkkokaupassa) ja käytetyt bisnes-läppärit edullisesti. Lue lisää, katso ajankohtaiset tarjoukset!


Lue lisää palveluistamme!

 1. Tietokoneiden asennus, huolto ja korjaus
 2. Tietokoneen vuosihuolto
 3. Virusten sekä haittaohjelmien poisto ja torjunta
 4. Tärkeän tiedon varmuuskopiointi
 5. Tietojen palautus – tiedostojen pelastus
 6. Tietojen siirto tietokoneelta toiselle
 7. Asiakastarpeelle räätälöityjen tietokoneiden suunnittelu ja myynti
 8. Lausunto vakuutusyhtiölle
 9. Digitointi-palvelu
 10. Asennuskäynnit yrityksiin ja kotitalouksiin

Tietokoneiden asennus, huolto ja korjaus

Teknotaikureiden ATK-huolto korjaa ongelmat, asentaa uudet varaosat ja käyttöjärjestelmät, sekä tarvittaessa tekee täydellisen viruspuhdistuksen. Teknotaikurit tarjoaa myös asiantuntevia neuvoja sekä nykyaikaiset varaosat ja oheislaitteet.

Isommat huollot, kuten käyttöjärjestelmän asennuksen tai täydellisen viruspuhdistuksen, teemme mieluiten huoltopisteessämme. Voimme poimia tietokoneen mukaan huoltoomme ihan itse, tai voitte myös halutessanne tuoda laitteenne huoltopisteeseemme Tampereen Kalevaan (katso yhteystiedot). Meiltä voit kysyä neuvoja ja vinkkejä tietokonehuoltoon. Autamme mielellämme myös lisälaitteiden valinnassa.

Tietokoneen vuosihuolto

Kuten autot ja muut tekniset laitteet, myös tietokoneet kaipaavat ajoittain huoltoa. Vuosittain huollettu tietokone toimii paremmin, nopeammin ja pidempään kuin huoltamaton pölyn ja turhien tiedostojen hidastama laite. Säännöllinen huolto onkin aina järkevämpää kuin toistuva korjaus.

Teknotaikurit tarjoaa nyt alennettuun hintaan kattavan tietokoneen vuosihuollon, jolla varmistat koneesi varman ja nopean toiminnan:

· Sisäinen pölypuhdistus
· Turhien tiedostojen ja prosessien poisto
· Rekisteritietokannan puhdistus ja korjaus
· Ohjelmistojen ja ohjainajurien päivitys
· Tietoturvan varmistaminen
· Virustarkistus ja -poisto
· Kiintolevyn kunnon tarkistaminen ja eheytys
· Laitteiston testaus ja tietokoneen toiminnan varmistaminen
· Päivitystarpeen kartoitus ja palaute koneen kunnosta sekä ehdotukset lisätoimille, millä tietokoneeseen saa lisää nopeutta

Vuosihuolto meiltä nyt pysyvästi edulliseen hintaan 50 €!

Virusten ja haittaohjelmien poisto sekä torjunta

Onko tietokoneenne hidastunut tai muuten oireillut viime aikoina? Onko teillä viruksia tai muita haittaohjelmia koneella? Edellä mainitut ongelmat häiritsevät päivittäisiä työ- ja vapaa-ajan rutiineja tietokoneellasi. Ota siis yhteyttä Teknotaikureihin, niin apu löytyy nopeasti.

Hinta 40-80 € riippuen viruksen/haittaohjelman vakavuudesta (pahimmillaan vaatii käyttöjärjestelmän uudelleenasennuksen).

Tärkeän tiedon varmuuskopiointi

Olettehan varmuuskopioineet tärkeät tiedostonne, kuvanne ja sähköpostinne? Entä, jos tietokoneenne hajoaa, varastetaan tai esimerkiksi palaa tulipalossa?

Tilaa tärkeiden tiedostojen varmuuskopiointi Teknotaikureilta heti!

Teknotaikurit tallentavat tärkeät tiedostonne toimittamallanne tai Teknotaikureilta ostetulle muistilaitteelle (muistitikku, ulkoinen kovalevy, optinen levy tms.). Näiden avulla tärkeä tietonne on aina turvassa yllättävien tilanteiden varalle.

Hinta datamäärästä riippuen alkaen 10 euroa.

Kadonneiden ja hävinneiden tietojen palautus (tiedostojen pelastus-palvelu)

Tietokonehuolto Teknotaikurit tarjoaa tietojen palautusta valtakunnallisesti; viallinen muistilaite voidaan postittaa meille kaikkialta Suomesta. Rikkoutunut laite voidaan myös noutaa Tampereelta ja lähikunnista. Hävinneiden tiedostojen palautus alkaa heti tallennusvälineen saavuttua meille. Alustava laitteen analyysi kartoittaa palautettavan tiedon kunnon, palautusajan ja hinnan.

Tiedostojen palauttaminen on erityisosaamista ja oikeita työkaluja vaativaa asiantuntijatyötä. Yritykset lukea tai korjata vioittunut kovalevy, muun kuin ammattilaisen toimesta, voi jopa estää tietojen pelastamisen. Onkin tärkeää, että tiedon kadotessa tallennuslaitteen käyttö lopetetaan ja tietojen palautus annetaan mahdollisimman pian ammattilaisen tehtäväksi.

Tietojen palautus fyysisesti vaurioituneilta muistivälineiltä ei ole mahdotonta; mitä nopeammin tallennusväline saapuu Tietokonehuolto Teknotaikureille, sitä varmempi on tiedonpalautus. Korjaamme myös fyysisesti vaurioituneita muistitikkuja ja ulkoisia kovalevyjä.

Tietokonehuolto Teknotaikureilla on käytössään tehokkaaseen digitaalisten kuvien ja muiden tiedostojen palauttamiseen tarvittavat työkalut, ohjelmistot, kokemus ja osaaminen.

Tietokonehuolto Teknotaikurit palauttaa hävinneitä tiedostoja seuraavilta laitteilta:

· tietokoneen kovalevyt (2,5″, 3,5″, IDE- SATA- SSD- ja USB -kiintolevyt)
· ulkoiset kiintolevyt sekä tallentavien digiboksien kovalevyt
· USB- muistitikut (myös vääntyneet/murtuneet)
· kameroiden, matkapuhelinten ja mp3-soitinten muistit sekä muistikortit
· CD:t, DVD:t.

Tietojen palautus on varma tapa saada menettämänne tiedostot takaisin; ratkaisemme ainakin lähes 100% toimeksiannoistamme onnistuneesti! Onnistuneessa tiedonpalautuksessa hinnat alk. 50 €.

Lisää informaatiota tietojen palautuksesta erillisiltä tietojen palautus -sivuiltamme: HammarData

Tietojen siirto tietokoneelta toiselle

Uusi tietokone ei ole heti käyttökunnossa, sillä useasti vanhan tietokoneen tiedot halutaan siirtää uudelle tietokoneelle. Tai yhden tietokoneen tietoja halutaan siirtää toiselle tietokoneelle kotona tai työpaikalla.

Ota yhteyttä Teknotaikureihin, tilaa koti- tai yrityskäynti tai tuo laitteesi meille, ja me siirrämme kaikki haluamanne tiedot turvallisesti koneelta toiselle.

Hinta 30 €/h, minimiveloitus 10 €.

Asiakastarpeelle räätälöityjen tietokoneiden suunnittelu ja myynti

Oletteko hankkimassa kotiin tai toimistoon uusia tietokoneita, mutta ette tiedä millainen kokonaisuus olisi hyvä hankkia? Oletteko kyllästyneet odotukset pettäviin markettikoneisiin? Haluatteko tietokonelaitteiston juuri teidän tarpeisiinne räätälöitynä?

Teknotaikurit selvittävät tietotekniset tarpeenne, ja suunnittelevat juuri teille parhaiten sopivan tietokonelaitteiston. Hankimme tarvitsemanne komponentit ja kasaamme tietokoneenne valmiiksi. Näin saatte meiltä käyttövalmiin, juuri teidän tarpeidenne mukaan räätälöidyn tietokoneen helposti ja kilpailukykyisesti hinnoiteltuna. Ette tule pettymään!

Hinta sopimuksen ja tietokonelaitteiston mukaan, ota rohkeasti yhteyttä.

Lausunto vakuutusyhtiölle

Mikäli tietotekninen laitteenne (esim. tietokone, tulostin) vioittuu ja vakuutusyhtiönne pyytää korjauskustannusarviota, pyydä Teknotaikurit apuun.

Teemme arvion nopeasti ja toimitamme teille kirjallisen lausunnon, jotta voitte taas jatkaa asiointia vakuutusyhtiönne kanssa.

Hinta 45 €/lausunto.

Jos huoltotyö teetetään meillä, on lausunto tällöin maksuton.

Digitointi -palvelu

Löytyykö vanhat videot ja niiden korvaamattomat hauskat muistot vain VHS-kasetilta? Eipä hätää, olemme digitoineet jo satojen suomalaisten vanhat muistot digitaaliseen aikaan ja helposti katseltavaan muotoon.

» Lue lisää!

Asennuskäynnit yrityksiin ja kotitalouksiin

Teknotaikurit auttavat mielellään uusien laitteiden käyttöönotossa, säätämisessä ja muissa tietotekniikkaan liittyvissä ongelmissa myös asiakkaan luona yrityksen omissa tiloissa tai yksityisasiakkaiden kotona. Puhelimitse auttaminen on monesti vaikeaa, joten paras tapa on varata aika kotikäynnille.

Kotitalousvähennys kattaa nykyisin myös kotona tai vapaa-ajan asunnossa tehdyt tietotekniikan asennus- ja huoltotyöt. Muistattehan siis hyödyntää kotitalousvähennyksen (-40%), jossa voitte saada verovähennyksenä Teknotaikureiden kotikäynnistä (työn osuudesta) jopa 40%.

Hinta 60 €/h + käyntimaksu (Kaleva ilmainen, Tampereen seutu 25€, naapurikunnat 35€ per visiitti). Työaika pyöristyy aina seuraavaan puolituntiseen.