Nyt tarjouksessa, ostettavissa myös osamaksulla, todellinen ”MacBookin tappaja” Huaweilta

Oletko haaveillut komeasta, mahtavalla designilla varustetusta tehokkaasta ja laadukkaasta kannettavasta tietokoneesta, ehkäpä MacBookista, mutta olet kokenut sellaisen vaikkapa liian kalliiksi, tai ehkäpä pidät vain Windows-käyttöjärjestelmästä enemmän? Nyt meillä tarjouksessa todellinen ”MacBookin tappaja” Huaweilta, kannettava tietokone, mikä tarjoaa pitkälti kaiken saman, kuin MacBookikin, mutta tuntuvasti edullisemmin ja tutulla Windows 10-käyttöjärjestelmällä varustettuna.

Tehokas, kaunis ja laadukas paketti Huaweilta, ja mikä parasta, toisin kuin MacBookit, tässä läppärissä on pohjana AMD:n Ryzen-prosessori, mitä voidaan pitää tällä hetkellä maailman parhaana prosessori-tuoteperheenä: tämä läppäri ei vain haasta MacBookeja, se tuhoaa ne tietyillä osa-alueilla!

Hinta: vain 750 euroa, ja ostettavissa myös osamaksulla jopa alle 30 euron kuukausimaksulla!

Tietokonemalli: Huawei MateBook D 15 (hopea)

Kevyt alumiininen 1,53 kiloinen  ja vain 1,69 senttiä ohut Huawei MateBook D 15,6″ -kannettava yhdistää laadukkuuden, kauniin sekä käytännöllisen muotoilun ja vahvan suorituskyvyn samaan pakettiin. AMD Ryzen 5 -prosessorissa ja Radeon Vega 8 -grafiikkasirussa riittää tuntuvasti tehoa kaikenlaisen työskentelyn lisäksi jopa kevyempien pelien pelaamiseen. Iso, tarkka 15,” full HD -näyttö mahtavasti värit toistavalla IPS-paneelilla.

  • Erittäin tehokas AMD Ryzen 5 3500U -prosessori
  • Kevyempiin peleihinkin riittävä AMD Radeon Vega 8 -näytönohjain
  • Suuri 8 GB DDR4 RAM, todella nopea 256 GB PCIe NVMe SSD

Tarkemmat tiedot tietokoneesta luettavissa viralliselta Huawein tuotesivulta https://consumer.huawei.com/fi/laptops/matebook-d-15-amd/ ja toki meihin voi ottaa suoraa yhteyttä tietokoneeseen liittyen, ja kysyä lisää/esittää toiveita.

Miksi ostaa kone meiltä:

  • Tietokone asennettu täysin käyttövalmiiksi, ei tappelua koneen käyttöönoton kanssa
  • Päivitetty valmiiksi, ajureista asennettu uusimmat versiot
  • Tietoturva kunnossa samantien ja ilman mitään lisämaksuja tai vuosittaisten lisenssien ostamista!
  • Kaikki turhat lisäohjelmat poistettu valmiiksi, eli kone on kaikin puolin puhdas ja valmiina käyttöön
  • 2 vuoden pitkä takuu, ja takuuajan jälkeenkin meiltä ostettuihin tietokoneisiin ikuinen 10%:n alennus kaikista huolto-, korjaus- päivitys- ja tiedostojen palautus -toimista!

 


Vinkkaa tästä tarjouksesta kavereillesi
Posted in Tarjoukset.